• LID WORDEN VAN DE HBV FALCONS

  Wil je graag lid worden van de HBV Falcons? Dan maak je een slimme keuze, de HBV Falcons is een kleine vereniging met veel aandacht voor betrokkenheid, spelplezier en samenspelen. We willen graag ruimte bieden aan prestatiegerichte sporters, maar ook recreatieve sporters de gelegenheid geven om een balletje te gooien. Je kunt vanaf 8 jaar bij ons komen basketballen. Twijfel je nog of je lid wil worden kom dan eens gratis met ons meetrainen!

   

  Gratis 3x meetrainen

  Wij vinden het belangrijk dat je weet of onze vereniging bij je past, daarom bieden wij de mogelijkheid om 3x gratis met ons mee te trainen! Zo kun je ook meteen kijken of basketbal iets voor je is, bij onze vereniging kun je vanaf 8 jaar mee trainen. Het meetrainen is wel op eigen risico!
  Stuur even een mailtje naar ledenadm.hbv@gmail.com om te overleggen wanneer u kunt komen. De HBV Falcons trainen elke maandag en woensdagavond, kijk bij de teams voor de actuele trainingstijden.

   

  Inschrijven

  Het inschrijven bij onze vereniging kun je doen middels het aanmeldformulier. Wil je graag wedstrijden gaan spelen? Lever dan ook een pasfoto in. Dit formulier en de pasfoto kun je inleveren bij de trainer of mailen naar: ledenadm.hbv@gmail.com.

 • Contributie

  De contributie kan ineens voldaan worden, of in drie termijnen betaald worden (in september, oktober en november) In overleg met de penningmeester zijn er ook altijd andere opties mogelijk. Het contributie bedrag is afhankelijk van je leeftijd en of je wedstrijden wilt spelen. Leden uit één gezin krijgen gezinskorting! Voor de contributie bedragen klikt u hier.

 • Team indeling

  In welk team je gaat spelen, is afhankelijk van je leeftijd, maar ook de samenstelling van het bestaande team speelt een rol. Wanneer je in de loop van het seizoen wedstrijden wilt gaan spelen kan het zijn dat het team al vol is. Als dertiende teamlid kun je dan wel meespelen wanneer er spelers afzeggen, meetrainen kan altijd! Overleg altijd eerst met de trainer van het desbetreffende team. 

  Wil je graag wedstrijden gaan spelen klik dan hier voor meer informatie.

 • Financiële ondersteuning contributie

   

  Jeugdfonds Sport & Cultuur:

  Voor financieel minder draagkrachtige gezinnen bestaat daarnaast de mogelijkheid om een bijdrage uit het Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe te ontvangen. Voor meer informatie over deze regeling en hoe u deze kunt aanvragen verwijzen wij je naar de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur

  Leergeld Hoogeveen:

  Leergeld Hoogeveen is een organisatie die gezinnen met geldzorgen helpt in Hoogeveen. Samen met andere stichtingen zorgen zij ervoor dat alle kinderen in Nederland dezelfde kansen hebbeb. Dit doen zij onder andere met sport. Lees op meer op de website van Leergeld Hoogeveen.

  Voordelen zorgverzekering

  Wist u dat u voordelen krijgt bij de Zilveren Kruis wanneer u ingeschreven staat bij de NBB? Klik hier voor meer informatie.