• We zijn enthousiast om aan te kunnen kondigen dat de langverwachte nieuwe website van HBV Falcons eindelijk live is gegaan! Met een frisse nieuwe look en verbeterde functionaliteiten hebben we als club een online plek gecreëerd waar onze leden, fans en andere liefhebbers samenkomen en verbinden. 

    De nieuwe website biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee je gemakkelijk alle belangrijke informatie over onze club kunt ontdekken. Van het laatste nieuws over wedstrijden en andere events tot trainingstijden en sponsoren. Je vindt het allemaal met slechts een paar klikken. 

    Wij geloven erin dat de website er voor ons allemaal is. Wij willen dat de website een plek is die voldoet aan de behoeften van onze leden en fans. Daarom nodigen wij jullie allemaal uit om je ideeën en suggesties met ons te delen. Heb je een geweldig idee voor een nieuwe rubriek op de website? Mis je bepaalde informatie die je graag wilt zien? Of heb je suggesties om de gebruikerservaring te verbeteren? Wij willen het allemaal horen!

    Stuur je gedachten en feedback naar publiciteit.hbv.falcons@gmail.com en wij beloven dat wij elk bericht zullen bekijken en waarderen.